De PT check laat jouw ideale sportstudio zien

De PT check laat jouw ideale sportstudio zien

personal-trainingBen jij op zoek naar een goede studio om te gaan trainen. En waar ook nog een fysiotherapie bij in zit? Dan ben je bij Physicum op het juiste adres. Twijfel je of het wel iets voor je is? Dan kan je op de website  vrijblijvend een PT check maken. Dit zijn 6 vragen die kunnen vertellen of dit de plek is voor jouw is. Daarbij  kunnen we ook precies vertellen welk pakket bij jouw het beste past. De PT check kost maar een minuut van jouw tijd.

Physicum is daarbij wel de plek om jouw doelen te kunnen behalen, doordat je getraind wordt door professionele begeleiders. Je krijgt fysiotherapie, persoonlijke training, voedings- en trainingsschema’s op jouw doel waar te maken.

Eigen ervaring bij Physicum

Door een blessure was trainen in de sportschool niet ideaal meer. Ik hield het niet lang vol en kreeg geen motivatie. Door een kennis kwam ik terecht op de site van Physicum. Zo kreeg je training en fysiotherapie samen. Ik ging de PT check maken en Physicum paste precies bij mij. Na paar behandelingen voel ik me weer helemaal top. Zeker een aanrader om te kijken via de PT check of het bij je past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *