Doe mee met deze bootcamp in Utrecht en word fit!

Doe mee met deze bootcamp in Utrecht en word fit!

YOGAFit worden doe je bij BuitenGewoonFit. Bij deze bootcamp kun je binnen en buiten bootcampen. Zij bieden naar de normale bootcamps ook onder andere een power bootcamp, yoga bootcamp en survival bootcamp aan. Wij zitten gevestigd in Utrecht.

Wat is de survival bootcamp

Heb je zin om te klimmen en klauteren of wilt u trainen voor een survivalruns? Er bestaan survivalruns. Dit is een wedstrijd waarbij hardlopen wordt gecombineerd met het overwinnen van hindernissen. Hiervoor kun je samen voor trainen met http://buitengewoonfit.com/. Tijdens de trainingen kun je met oefenen met obstakels. Daarnaast kun je tegelijkertijd werken aan kracht, behendigheid en explosiviteit. Je leert hier om van A naar B te komen door middel van het springen over boxen en het klimmen in touwen.

Abonnement en rittenkaart

Bij BuitenGewoonFit werken wij met abonnementen en met rittenkaarten. Als je geen abonnement wilt afsluiten kun je kiezen voor een rittenkaart. Deze rittenkaarten starten bij 10-ritten. Deze kun je binnen een termijn van 4 maanden gebruiken, wanneer je maar wilt. Voordat je een pakket kiest kun je altijd een gratis proefles nemen. Bij ons kun je elke maand je abonnement opzeggen als je dit wilt.

Contact

Heeft u vragen voor ons over de bootcamps, ons bedrijf of iets anders? Op onze website http://buitengewoonfit.com/ kunt u een contactformulier invullen. Ook staan hier allerlei mogelijkheden om contact met ons te zoeken. Zo kunt u contact met ons zoeken via Facebook, e-mail, twitter telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *