Nieuw bij https://www.parfumaria.com/nl

Nieuw bij https://www.parfumaria.com/nl

ParfumParfumaria.com/nl is een van de grootste exclusieve parfum winkel van Nederland. Casamorati 1888 is een van de nieuwste parfum geur van ons assortiment. Niet alleen parfum geuren bieden wij aan maar denk ook aan:

  • Body lotion
  • Hair mist
  • Body cream
  • Eau de parfum

Onze producten verschillen tussen de 30 en 250 ML. Parfumaria.com/nl biedt verschillende collecties aan. Door steeds nieuwe producten toe te voegen bent u nooit uitgekeken op onze website. Onze nieuwe producten kunt u herkennen aan de markering ‘nieuw’ dat bij het product op de website parfumaria.com/nl staat.

Collecties

Doordat wij collecties maken weet u precies welke geuren het best bij elkaar passen. Door meerdere producten aan te schaffen in dezelfde collectie versterkt u elkaars geuren van de verschillende producten. Verder bieden wij ook travel sets aan. Deze sets zijn erg makkelijk om mee te nemen op reis. U Kunt zo kleinere en verschillende hoeveelheden geuren meenemen op reis in de voorbestemde reisverpakkingen.

Makeup

Naast de parfum en Bodylotion collecties bieden wij ook make up aan. Onze mascara is van eyeko. Natuurlijk hebben wij ook een prachtige lip collectie van Lipstick Queen. Op parfumaria.com/nl kunt u ons assortiment nog eens rustig bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *