Prachtige bestrating voor uw tuin

Prachtige bestrating voor uw tuin

Bij Steenhandel Kan is prachtige bestrating te koop voor in uw tuin. Zij hebben een breed assortiment van verschillende soorten tegels voor u. Er zijn drie verschillende categorieën bestrating verkrijgbaar, namelijk Grind, split en zand, Kan living en Keramische tuintegel 3 en 4 cm dik. Het assortiment binnen Steenhandel Kan is erg breed, hierdoor zit er voor iedereen mooie bestrating tussen.

 

Assortiment bestrating

Er is een ruim assortiment van bestrating te vinden op de website van Steenhandel Kan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn, camelot de luxe 60x60x5cm grijs genuanceerd, granietplit rood 8-16 mm 25 kg zak, mijnsplitgrijs 15-25 mm 25 kg zak en icy blue split 8-16 mm 25 kg zak. Om de bestrating in het echt te kunnen bezichtigen, kunt u langs de showroom of showtuin gaan van Steenhandel Kan.

 

Persoonlijke ervaring bestrating van Steenhandel Kan

Voor mijn tuin was ik op zoek naar bestrating. Op de website van Steenhandel Kan was een ruim assortiment aan bestrating te vinden. Mijn voorkeur ging uit naar icy blue split 8-16 mm 25 kg zak. Persoonlijk vond ik dit type bestrating erg mooi in mijn tuin passen. Ik ben erg blij met de bestrating van Steenhandel Kan.

Is deze bestrating aan te raden

De bestrating van Steenhandel Kan ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn bestrating en raad zeker aan een kijkje te nemen op de website of langs de showtuin te gaan. Hier kunt u de bestrating goed bekijken en advies vragen aan medewerkers van Steenhandel Kan.

 

Meer weten over bestrating? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *