Het Nederlands Openlucht museum voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met het hele gezin? Dan is een bezoek aan het Nederlands Openlucht museum absoluut wat voor jou. In dit museum wordt er namelijk van alles voor jong en oud aangeboden zodat iedereen van elke leeftijd en leuke dag zult ervaren. 

Van elke provincie is iets te vinden 

Het Nederlands Openlucht museum is als geen ander museum in Nederland. Het museum heeft namelijk een binnen en buitengedeelte waar je veel verschillende artikelen kunt bekijken. Het is Nederland in het klein. Je kunt namelijk van elke provincie van ons land in het museum iets vinden. Het museum is ook een zeer interactief museum. Je kunt er namelijk allerlei activiteiten doen. Zo kunnen de kinderen hun eigen broodje bakken, meel maken, skeletteren en nog veel meer.  Het is ook een zeer modern museum die beschikt over touchscreen schermen, en koptelefoons waar je het verhaal zult horen over het onderwerp waar je bij staat. 

museum-arrangement

Een bezoek aan het musée lalique 

Wanneer je een bezoek heb gebracht aan het Musée Lalique is het zeker een aanrader om na afloop een bezoek te brengen aan het Musée Lalique. Het is vanaf het openlucht museum ongeveer 20 minuten rijden naar De Hanzestad Doesburg waar het museum gelegen is. Dit is een museum die is geïnspireerd op de kunstwerken van René Lalique. Dit was een kunstenaar die van 1860 tot 1945 leefde en veel glaskunstwerken heeft gemaakt en dez ekusntwkren worden in het museum tentoongesteld.